μέθοδοι ταρω-κέλτικος σταυρός

Πήγαινε κάτω

μέθοδοι ταρω-κέλτικος σταυρός

Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Φεβ 16, 2008 3:55 pm

Η Κέλτικη μέθοδος


Η πιο κοινή μέθοδος ριξίματος των καρτών είναι ο Κέλτικος Σταυρός:

Η κάρτα που βρίσκεται στο κέντρο του σταυρού αλλά δε φαίνεται είναι η κάρτα που αντιπροσωπεύει το πρόσωπο (Σημαίνον πρόσωπο) για το οποίο ρίχνουμε τα χαρτιά.


Η κάρτα που σκεπάζει το Σημαίνον Πρόσωπο είναι η κάρτα που λέμε ότι το σκεπάζει, δηλαδή αντιπροσωπεύει το πρόβλημα που το απασχολεί, το εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο του, οτιδήποτε το προβληματίζει.


Η κάρτα που βρίσκεται πάνω από το κέντρο του σταυρού είναι ο στόχος, αυτό που μπορεί να πετύχει το πρόσωπο χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, χωρίς να εξαντλήσει τις δυνάμεις του.


Η κάρτα που βρίσκεται κάτω από το κέντρο του σταυρού αντιπροσωπεύει τις βάσεις στις οποίες στηρίζεται η παρούσα κατάσταση.


Η κάρτα που βρίσκεται στα αριστερά του σταυρού συμβολίζει μια περαστική επιρροή που μπορεί να δεχτεί το άτομο ή κάτι από το οποίο μπορεί να απελευθερωθεί.


Η κάρτα που βρίσκεται στα δεξια του σταυρού αντιπροσωπεύει μια μελλοντική επιρροή ή κάτι που πρόκειται μελλοντικά να δεχτεί με χαρά το άτομο.


Η κάρτα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δεξιάς στήλης αντιπροσωπεύει τη θέση ή τη στάση που κρατάει το πρόσωπο απέναντι στην κατάσταση.


Η κάρτα που βρίσκεται πάνω από τη προηγούμενη κάρτα αντιπροσωπεύει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ατόμου αλλά και τα άτομα με τα οποία έρχεται καθημερινά σε επαφή.


Η κάρτα που βρίσκεται πάνω από τη προηγούμενη κάρτα αντιπροσωπεύει τις ελπίδες, τους φόβους αλλά και κάποιο αναπάντεχο γεγονός που μπορεί να συμβεί στη ζωή του ατόμου.


Η κάρτα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της δεξιάς στήλης αντιπροσωπεύει το τελικό αποτέλεσμα, την έκβαση του προβλήματος ή της κατάστασης που απασχολεί το Σημαίνον πρόσωπο.


Για να μπορέσετε να ερμηνεύσετε τις κάρτες μία προς μία θα χρειαστείτε κάποιο βιβλίο που να σας δίνει κάποιες γενικές ιδέες πάνω στην ερμηνεία των καρτών. Από εκεί και πέρα προσεγγίστε τη κάθε μία κάρτα με προσοχή και αφήστε τη να σας μιλήσει προσωπικά. Διαλογιστείτε πάνω στο μήνυμα που προσπαθεί να σας περάσει και ίσως να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://birdofparadise.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης